Nu avem cuvinte să descriem emoțiile pe care le-am avut când am văzut fotografiile de la eveniment. David, ai imortalizat perfect toate momentele, ne-ai ajutat să ne simțim în largul nostru (chiar și pe soț căruia nu îi place să stea la fotografiat🙈). Ne-ai ajutat să decurgă totul natural, ne-ai spus exact cum trebuie să stăm (ceea ce a dus la o foarte bună organizare), dar în același timp ne-ai surprins și în naturalețea momentelor. Cu siguranță te vom mai contacta în viitor! Mulțumim pentru amintiri💙
Alexandra Călin
Recomandă DavidFoto
Multumim David pentru ca ai dat viața eterna amintirilor nostre. Ești un profesionist și te vom recomanda tuturor celor care vor ca evenimentul lor sa fie perfect imortalizat. Anca Stefanopol recomandă DavidFoto.
Elena Giurgea
recomandă DavidFoto
Fotografiile sunt fabuloase prin firescul pe care-l surprind si-l transmit. Imaginile au viata, caci David pare sa anticipeze emotia celui fotografiat. Recomandare cu toata bucuria si increderea. Multumesc.
Anca Stefanopol
recomandă DavidFoto
David este un profesionist, care ne-a înțeles perfect nevoile și a venit cu super idei de cadre. Am lucrat cu el la cununia civila în septembrie 2018 și pot sa spun ca sunt 100% mulțumit de munca lui. Noi nu am avut foarte mult timp sa ne gândim ce și cum vrem sa iasă ședința foto și ce lucruri sa ii cerem la eveniment, dar ne-a surprins plăcut când a venit cu o mulțime de idei, din care ne-a lăsat sa alegem. Cred ca ar fi fost o bătaie de cap în plus dacă nu-l aveam pe el, asa ca știu ca am făcut cea mai buna alegere.
Rosca Eugen
recomandă DavidFoto
Foarte mulțumită, recomand, cu drag
Andreea Tudorică
recomandă DavidFoto
Call Now ButtonContactează-ne